Wie schuilt er achter de stokerij Gervin?

“Gervin is een boek dat mijn mijn vader, Germain, opensloeg in 1976. Een spreukenboek boordevol producten, kwaliteit, knowhow en … plezier!

Met mijn diploma hotelmanagement en marketing op zak, ging ik in 2002 aan de slag in het familiebedrijf. Zes jaar later, als gevolg van onze groei na het openen van onze nieuwe vestiging in Baugnies, wens ik een aantal nieuwe pagina’s te schrijven en een nieuw elan te geven aan de destilleerderij.

Distellerie Gervin heeft zijn reputatie deels (en meer dan verdiend) te danken aan mijn vader alsook aan onze durf en innovatie. Vandaag biedt onze destilleerderij een uitgebreid gamma alcoholische dranken, likeuren en aperitiefdranken.

Onze exclusieve dranken worden gestookt in een speciaal destilleerapparaat en zijn het resultaat van subtiele assemblages van fruit, planten en granen. Bij iedere destillatie wens ik maar één ding: dat de vrucht van mijn passie zelfs de meest veeleisende smaakpapillen in vervoering brengt.”

Vincent Stiévenart
Ambachtelijk Destilleerder

Onze filosofie

  • Gervin is de eerste plaats een familiebedrijf dat luistert naar de behoeften en verwachtingen van zijn klanten
  • Wij wensen in de eerste plaats de nodige constantheid te behouden in onze producten zodat onze klanten steeds opnieuw kunnen genieten van dezelfde knowhow sinds 1976
  • Wij wensen ons de komende jaren te positioneren als een vaste waarde in de stokerijsector. Wij wensen daarbij een familiebedrijf te blijven dat zich toelegt op artisanale productie.
  • Wij wensen dat onze klanten onze manier van werken kunnen ontedekken en iets meer teweten kunnen komen over de producten van Gervin tijdens een bezoek aan onze nieuwe stokerij.

Dit zijn de vier uitgangspunten van Gervin en waarvoor het u graag van dienst is.