“Gervin is een boek dat mijn mijn vader, Germain, opensloeg in 1976. Een spreukenboek boordevol producten, kwaliteit, knowhow en … plezier!
Met mijn diploma hotelmanagement en marketing op zak, ging ik in 2002 aan de slag in het familiebedrijf. Zes jaar later, als gevolg van onze groei na het openen van onze nieuwe vestiging in Baugnies, wens ik een aantal nieuwe pagina’s te schrijven en een nieuw elan te geven aan de destilleerderij.
Distellerie Gervin heeft zijn reputatie deels (en meer dan verdiend) te danken aan mijn vader alsook aan onze durf en innovatie. Vandaag biedt onze destilleerderij een uitgebreid gamma alcoholische dranken, likeuren en aperitiefdranken.
Onze exclusieve dranken worden gestookt in een speciaal destilleerapparaat en zijn het resultaat van subtiele assemblages van fruit, planten en granen. Bij iedere destillatie wens ik maar één ding: dat de vrucht van mijn passie zelfs de meest veeleisende smaakpapillen in vervoering brengt.”
Vincent Stiévenart
Ambachtelijk Destilleerder
Dit zijn de vier uitgangspunten van Gervin en waarvoor het u graag van dienst is.